ORDU / ALTINORDU - Eyüplü Şehit Sezar Aydın İlkokulu

May

Okulumuz şubat ayında eTwinning Avrupa okulu etiketi almak için gerekli başvuruları yapmış olup son iki yıl içerisinde öğretmenlerimiz rehberliğinde öğrencilerimizle yürütilen güzel ve örnek çalışmalar bağımsız denetçiler tarafından incelenmiş, 2023-2024 eğitim-öğretim yılında eTwinning Avrupa Okulu etiketi almaya hak kazanmıştır.

Bu anlamlı etiketi almamızda emeği geçen ve son iki yılda çalışmaları ile örnek olan öğretmenlerimiz Özlem ERYÜZLÜ KILIÇ, Lütfi PORTAKAL, Serkan KAYA ve tayin nedeniyle aramızdan ayrılan Deniz GENÇTOPRAK'a projelerde görev alan değerli öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Okulumuza hayırlı olsun.

Nis

4/A sınıfı öğrencilerimiz okumalarını ıhlamur çayı içerek ve kek yiyerek yaparak okumayı zevk alabilecekleri bir uğraş haline getirdiler.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramındaki Yarışmalarda Derece Alan Öğrencilere Ödülleri Dağıtıldı.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Büyük Bir Coşkuyla Kutladık.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü okulumuzda düzenlenen coşkulu programla kutlandı. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Bizler için böylesine anlamlı ve önemli bir günde biz de "ÇANAKKALE GEÇİLMEZ" diyoruz.

Mrt

Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın, diyoruz tıpkı Mehmet Akif ERSOY gibi...

Mrt

Yaşadığımız bu zor günleri daha kolay aşmak adına, öğrenci ve velilerimizin desteğiyle topladığımız yardım malzemelerini, depremzedelere ulaştırmak amacıyla ilgililere teslim ettik.

Mrt

Okulumuzda öğrencilerimizin yaşanan depremin etkinliklerini azaltmak amacıyla psikososyal destek eğitimi etkinlikleri yapılmıştır.

Mrt

Okulumuz müdür yardımcısı Atakan KILIÇASLAN koordinatörlüğünde sınıf öğretmenlerimizle birlikteilkokul öğrencilerimiz icin görme kusuru testi yapıldı. Tarama sonuçları hakkında velilere bilgi verilerek öğrencilerimiz muayene için doktora yönlendirildi.

Ock

1. Dönem  sonu karne torenimizi yaptık. Törende mezun öğrencimiz ve not ortalaması en yüksek öğrencimiz konuşma yaptı. Ardından Okul Müdürümüzun Hülya ARLAĞ'ın konuşmasını dinledik. Belge alan öğrencilerimizin belgelerini verdikten sonra karne törenimiz son buldu.

Ock

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Onur Bekyürek, okulumuzu ziyaret etti. Eğitim öğretim faaliyetlerini yerinde görmek, öğretmen ve öğrencilerle bir arada olmak amacı ile okul ziyaretlerine devam eden Müdürümüz, Okul Müdürümüz Hülya Arlağ'dan okulda yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra sınıfları ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Sınıf ziyaretlerinde öğrencilerin etkinliklerini inceledi, öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti.

Ock

Millî Eğitim Bakanlığımız tarafından yürütülen "Aile Okulu Projesi" kapsamında Altınordu Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce Eyüplü Şehit Sezar Aydın İlkokulu/Ortaokulu velilerine yönelik aile eğitimi programı düzenlendi. Eğitimleri tamamlayan velilerimiz için 19 Ocak 2023 Perşembe günü belge takdim töreni düzenlendi.

Törene İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Onur Bekyürek, Eyüplü Şehit Sezar Aydın İlkokulu/Ortaokulu Müdürü Hülya Arlağ, öğretmenler ve kursiyerler katıldı. Tören öncesinde mezun öğrenciler tarafından müzik dinletisi icra edildi. Müzik dinletisi sonrasında İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Onur Bekyürek bir konuşma gerçekleştirdi. Müdürümüz, konuşmasında aile eğitimi programının düzenlenmesinde emeği geçenlere ve kursa katılım sağlayan kursiyerlere teşekkür etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Onur Bekyürek'in konuşmalarının ardından kursiyerlere belgeleri takdim edildi. Kursiyerlerle hatıra fotoğrafının çekilmesiyle tören sona erdi.