ORDU / ALTINORDU - Eyüplü Şehit Sezar Aydın İlkokulu

Nis

İl Sağlık Müdürlüğü tarafından okulumuz 1 ve 4. sınıf öğrencilerine işitme testi; ortaokul öğrencilerimize ise skolyoz taraması yapıldı. İl Sağlık Müdürlüğüne ve sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Coşkuyla Kutladık.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programımız

Mrt

"Dilimizin Zenginlikleri" Projesi Kapsamında Şair Yazar Gökhan AKÇİÇEK öğrencilerimizle buluştu.

Mrt

Okul aile birliği yönetim kurulu üyelerimiz, öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve Okul Müdürümüz Hülya ARLAĞ tarafından İl Milli Eğitim MüdürüMehmet Fatih VARGELOĞLU'na ziyaret gerçekleştirildi. Ziyaret sırasında okulumuzda yeni açılan atölyeler değerlendirilerek öğrenciler için hayırlı olsun temennisinde bulunuldu. Desteklerinden dolayı Sayın Müdürümüze ve İl Milli Eğitim İnşaat Birimine teşekkür ederiz.

12 Mart Mehmet Akif ERSOY'u Anma ve İstiklal Marşı'nın Kabulü Etkinliğimiz

Deprem Tatbikatı Yaptık.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri" Projesi Kapsamında Öğrencilerimiz Yazar Elvan KARADENİZ ile buluştu.

Mrt

Sevgili Öğretmenlerimizin ve Velilerimizin Kadınlar Günü Kutlu Olsun.

Öğrencilerimiz Trafik Parkta

Şbt

Onarımı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ek binamızda yeni oluşturduğumuz Bilişim, spor ve sanat atölyelerinin donanımı tamamlanarak öğrencilerin kullanımına sunulmuştur.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Deyim ve Atasözleri Çalışmalarımızdan

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Deyim ve Atasözleri Panomuz

Şbt

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Onur Bekyürek, Şube Müdürümüz Ömer Medin ile birlikte okulumuzu ziyaret ederek yeni haftaya başlangıç yaptı. Bayrak törenine katılarak ziyaretine başlayan Müdürümüz, bayrak töreni sonrasında öğrencilerimizi sınıflarında ziyaret etti. Öğrencilerimizle bir süre dersleri takip etti, ardından kendileriyle sohbet edip görüşlerini dinledi. Öğretmenlerimizle bir araya gelerek okulumuzda yürütülen eğitim çalışmalarının değerlendirmesini yaptı. Okulun birimlerini gezerek incelemelerde bulunduktan sonra öğrenci ve öğretmenlerimize başarılı bir eğitim öğretim yılı temennisinde bulunarak ziyaretini sonlandırdı.

Ock

2023/2024 Eğitim-Öğretim Yılının 1. Döneminin Sonuna Geldik. Öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyoruz.